dinsdag 16 maart 2010

Schoolfeesten

Je kent het wel, eindelijk is dat langverwachte schoolfeest daar. Je staat een uur voor de spiegel en ook je outfit is doordacht, niemand die je eigenlijk nog kan stoppen, je doet het natuurlijk niet voor niks het vrouwelijke geslacht moet op je afkomen als bijen op de honing. Vlak voordat je de deur uitgaat spuit je het luchtje van je pa op tot niemand je meer kan verdragen en trek je het kraagje van je blouse nog eens omhoog tijd om te gaan..

Eenmaal aangekomen hang je je jas op en stap je langs de dansvloer en gaat tussen je vrienden staan die allemaal hetzelfde proces zijn doorgegaan als jij. Je staat te loeren naar het meisje waar je al een tijdje een oogje op hebt. Je hebt eigenlijk geen seconde nagedacht over het thema van het feest omdat het eigenlijk niks voorstelde, na een tijdje krijg je het ook vrij warm, maarja, wat wil je als het in de aula van je school is. Als je eenmaal je move wilt maken kom je erachter dat de 38 jarige DJ totaal geen gevoel heeft voor dansmuziek en je dus je moves niet kan laten zien om het meisje te versieren. Uiteindelijk vergrijp je je maar aan een prikloos cola'tje en denk je aan wat je van de avond had verwacht.. Wat een teleurstelling!

1 opmerking:

  1. Beetje kort. Ik mis in de inleiding de aankondiging van hoe je het onderwerp gaat behandelen. Zo'n inleidingals nu, kun je ook voor je echte werk gebruiken.

    BeantwoordenVerwijderen